دانلود آهنگ , SMS , عکس توپ , نرم افزار , فیلم داغ , موبایل 2013 , دانلود عکس و اس ام اس

آهنگ های جدید و نایاب و موزیک ویدئو های جدید در نایس اس ام اس دانلود فیلم های داغ

دانلود آهنگ , SMS , عکس توپ , نرم افزار , فیلم داغ , موبایل 2013 , دانلود عکس و اس ام اس

آهنگ های جدید و نایاب و موزیک ویدئو های جدید در نایس اس ام اس دانلود فیلم های داغ

طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی

 طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی

 www.Nice-Sms.iR

    

 

    

مواد لازم برای ۴ نفر :

روغن زیتون : ۳ قاشق مرباخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان : ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده : یک عدد
سیر له شده : ۴ حبه
آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری خشک
برنج : ۳ چهارم پیمانه
زعفران : کمی
آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان کافی
گوجه فرنگی رنده شده : ۲۲۴ گرم
زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ۱۰ عدد

 

 

 

●.●●..●● بقیه در ادامه ی مطلب ●.●●..●●

طرز تهیه :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.
در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.
بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

کالری : ۳۶۴
کربوهیدرات : ۴۱ گرم
کلسترول : ۷۰ میلی گرم
پروتئین : ۲۲ گرم
چربی : ۱۲ گرم
فیبر : ۴ گرم

 

 

 

 

بر چسب ها:برنج و مرغ چلو مرغ  

ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه :
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد