دانلود آهنگ , SMS , عکس توپ , نرم افزار , فیلم داغ , موبایل 2013 , دانلود عکس و اس ام اس

آهنگ های جدید و نایاب و موزیک ویدئو های جدید در نایس اس ام اس دانلود فیلم های داغ

دانلود آهنگ , SMS , عکس توپ , نرم افزار , فیلم داغ , موبایل 2013 , دانلود عکس و اس ام اس

آهنگ های جدید و نایاب و موزیک ویدئو های جدید در نایس اس ام اس دانلود فیلم های داغ

آموزش آشپزی شله زرد | آموزش انواع دسر ها و غیره ...

 آموزش آشپزی شله زرد | آموزش انواع دسر ها و غیره ...

 http://Nice-sms.blogsky.com/

 

 

 

مواد لازم : 

کره

 50 گرم
برنج
  2 پیمانه
آب
  2لیتر
شکر  
  5 پیمانه
زعفران پودر شده
  1 قاشق چایخوری
آب جوش   
2 قاشق سوپخوری
گلاب
 1/4  پیمانه
خلال بادام
  مقداری
 

طرز تهیه :  

برنج را پاک کرده و شسته و بمدت بیست و چهار ساعت با مقداری آب خیس نموده , سپس آب آنرا خالی کنیدو با دو لیتر آب در دیگ مورد نظر بریزید. و روی آتش تند قرار دهید تا بجوشد . کف برنج را بگیرید, آتش را کم کنید تادانه های برنج حالت بلوری و لعاب دار پیدا کند . گاهی با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد .شکر را اضافه کنید و از این پس مرتب هم بزنید تا لعاب بیاندازد. زعفران را از قبل در آب جوش حل کنیدو دم بگذارید سپس به مایه اضافه کنید تا بجوشد. اگر شله زرد سفت شد کمی آب جوش اضافه کنید , توجه داشته باشید که شله زرد پس از سرد شدن سفت تر می شود. در صورت نیاز اگر رنگ شله زرد مناسب نبود مقداری زعفران را در اندکی آب داغ حل کنید و کم کم به شله زرد اضافه کنیدو هم بزنید . تا شله زرد به رنگ دلخواه در آید . سپس گلاب و مقداری خلال بدام را اضافه کنید. سفتی شله زرد باید به درجه ای برسد که اگر یک قاشق از آن روی بشقاب بریزید , رقیق نباشد و حکتی نداشته باشد. در این هنگام کره را داغ کرده و صاف کنید و به شله زرد اضافه کرده و هم بزنید . حرارت باید خیلی کم باشد. در دیگ را ببندید و شله زرد حدود نیم ساعت دم بکشد ,تا جا بیافتد . شله زرد را در ظرف مورد نظر کشیدهو بگذارید خنک شود . سپس روی آن را بادارچین و کمی خلال بادام یا خلال پسته تزئین کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد