دانلود آهنگ , SMS , عکس توپ , نرم افزار , فیلم داغ , موبایل 2013 , دانلود عکس و اس ام اس

آهنگ های جدید و نایاب و موزیک ویدئو های جدید در نایس اس ام اس دانلود فیلم های داغ

دانلود آهنگ , SMS , عکس توپ , نرم افزار , فیلم داغ , موبایل 2013 , دانلود عکس و اس ام اس

آهنگ های جدید و نایاب و موزیک ویدئو های جدید در نایس اس ام اس دانلود فیلم های داغ

اسکالوپ مرغ با خامه و کاری | آموزش آشپزی برای بانوان ایرانی

اسکالوپ مرغ با خامه و کاری | آموزش آشپزی برای بانوان ایرانی 

http://Nice-sms.blogsky.com  

   

هر قطعه سینه مرغ را به دو نیم تقسیم کرده و دو طرف‌شان را با بیفتک‌کوب بکوبید تا قطرشان کم شود. در تابه‌ روغن زیتون ریخته دو طرف سینه‌مرغ را سرخ کنید. پیاز را خلال باریک...  

 

  

مواد لازم:  


سینه مرغ   3 تکه
روغن زیتون برای سرخ کردن
پیاز متوسط  1 عدد
قارچ تازه  250 گرم
پودر کاری 2 قاشق چایخوری
خامه نسبتاً سفت 200 گرم
اسپاگتی تالیاتلی   500 گرم 

طرز تهیه: 


هر قطعه سینه مرغ را به دو نیم تقسیم کرده و دو طرف‌شان را با بیفتک‌کوب بکوبید تا قطرشان کم شود. در تابه‌ روغن زیتون ریخته دو طرف سینه‌مرغ را سرخ کنید. پیاز را خلال باریک بریده در روغن زیتون تفت دهید، کمی که طلایی شد قارچ ورقه شده، پودر کاری و خامه را اضافه و خوب هم بزنید. سینه‌های سرخ شده مرغ را اضافه و مرتب پشت و رو کنید تا هر طرف آن‌ها در سس قرار گیرد. بگذارید 2 تا 3 دقیقه دیگر طبخ شود تا سس کمی غلیظ شود. این غذا را می‌توان با اسپاگتی یا تالیاتلی را که از قبل پخته‌اید و آبکش کرده‌اید (آنقدر بپزید تا کاملاً نرم شود) در کنار اسکالوپ سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد